Продукти / Трансмисии / Масла за автоматични трансмисии - хидравлики

ATF X

Опаковка: 1 литра
Цена: 22.00 лв.
 
Синтетика | Най-ново поколение ATF

Предназначение

ЗА АВТОМАТИЧНИ ТРАНСМИСИИ / ХИДРАВЛИКИ

Масло от най-ново поколение за автоматични скоростни кутии, хидравлики и хидравлично охлаждани системи на леки автомобили, лекотоварни превозни средства, камиони, бусове, строителна и селскостопанска техника.

Свойства и предимства

Оптимален коефициент на триене за отлично смазване в скоростни кутии на европейски, японски и американски автомобили. Висок вискозитетен индекс осигурява перфектно смазване при ниска и висока темепература. Ниската точка на откапване осигурява много добро поведение в студени условия плюс незабавно смазване още с паленето. Добра температурна стабилност (подсилена защита от оксидация) за максимално удължен пробег. Неагресивна спрямо гумени съединения и материалите използвани в съвременните трансмисии.

Стандарти

YACCO ATF X е в съответствие с изискванията на основните производители и може да бъде използвана в множество приложения. (*Виж Приложение №1). YACCO ATF X може да се използва като заместител на останалите ATF масла на YACCO (ATF III, ATF D и ATF A).
Забележка: ATF X е червено на цвят. Всички оригинални течности не са допълнително оцветени. YACCO ATF X може да се използва на мястото на всяка оригинална течност.
ДРУГИ ПРОДУКТИ

ATF III

Опаковка: 1 л.

ATF X

Опаковка: 1 л.

LIQUIDE HYDRAULIQUE MINERAL (LHM)

Опаковка: 60 л.

ATF III

Опаковка: 208 л.

LIQUIDE HYDRAULIQUE MINERAL (LHM)

Опаковка: 1 л.

ATF D

Опаковка: 20 л.